Prima pagină

Cuvânt de Bun Venit

Stimați vizitatori,
Bun venit la Ambasada României la Skopje!

Suntem onoraţi să vă avem oaspeţi în spaţiul nostru virtual!

Ne exprimăm speranța că site-ul misiunii diplomatice a României la Skopje vă oferă informaţii utile pentru cunoașterea realităților din România și Republica Macedonia și a relațiilor de colaborare dintre cele două state.

Ne propunem să fim alături atât de cetățenii români care călătoresc, lucrează sau trăiesc în Republica Macedonia cât și să venim în sprijinul cetățenilor străini care doresc să cunoască mai bine România.

Intenționăm, de asemenea, să oferim informații utile membrilor comunității aromâne/meglenoromâne din Republica Macedonia intersați să studieze în România sau să dezvolte parteneriate cu instituții, organizații neguvernamentale sau mediul de afaceri din țara noastră.

Suntem deschiși și receptivi la mesajele dumneavoastră și vă invităm să ne scrieți sau să ne contactați ori de câte ori este nevoie.

 

Vă mulțumim!

Alegeri pentru Președintele României – 2019

07.08.2019

– Votul în străinătate – INFORMAȚII GENERALE Alegerile prezidențiale din 2019 vor avea loc în data de 10 noiembrie (turul I) și 24 noiembrie (turul II). Cetăț…

Eveniment muzical al Orchestrei Române de Tineret în luna mai la Skopje

14.05.2019

Orchestra Română de Tineret dirijată de Cristian Mandeal în primul turneu balcanic (11-15 mai), prima prezentare a cărţii Poveste din România de azi – Orchestrele…