Prima pagină

Program. Competenţă consulară

 

În perioada 17 iulie – 2 august 2017, Secția Consulară a Ambasadei României la Skopje nu va fi în măsură să asigure acordarea de vize.
Pentru cetățenii străini aflați în jurisdicția Secției Consulare a Ambasadei României în R. Macedonia Skopje, acest serviciu va fi preluat de către Ambasada României la Tirana.

 

Program de lucru cu publicul al Secţiei Consulare:

Pentru a veni în întâmpinarea solicitanţilor de servicii consulare, vă informăm că secţia consulară lucrează cu publicul după următorul program:

Luni – Vineri, între orele 09:00 – 12:00

Menţionăm că cererile pentru obţinerea paşapoartelor şi a titlurilor de călătorie pot fi depuse în fiecare zi, în intervalul de lucru cu publicul menţionat.

Cererile privind obținerea titlurilor de călătorie pentru copiii minori vor fi soluționate în aceeași zi, chiar dacă aceasta va necesita prelungirea programului de lucru cu publicul.

PROCESAREA CERERILOR PENTRU OBȚINEREA PAȘAPORTULUI ELECTRONIC SE FACE NUMAI CU PROGRAMARE LA NUMĂRUL DE TELEFON +389-2-322.80.58 SAU PE ADRESA DE E-MAIL skopje.cons@mae.ro

TELEFON DE URGENŢĂ – 00389 70 242 917 (ATENŢIE! LA ACEST NUMĂR NU SE FAC PROGRAMĂRI şi NU SE FURNIZEAZĂ INFORMAŢII CONSULARE.)

Acest număr se adresează strict cetăţenilor români care se confruntă cu o situaţie de urgenţă, de exemplu: decese, accidente cu victime, situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar, calamităţi. Se poate apela 24h/24h.

 

Alegeri pentru Președintele României – 2019

07.08.2019

– Votul în străinătate – INFORMAȚII GENERALE Alegerile prezidențiale din 2019 vor avea loc în data de 10 noiembrie (turul I) și 24 noiembrie (turul II). Cetăț…

Eveniment muzical al Orchestrei Române de Tineret în luna mai la Skopje

14.05.2019

Orchestra Română de Tineret dirijată de Cristian Mandeal în primul turneu balcanic (11-15 mai), prima prezentare a cărţii Poveste din România de azi – Orchestrele…